Superr Girll


Zaman Kanak- Kanakku ☂
Friday, December 2, 2011 | 10:27 PM | 0 Words
Assalamualaikum semua.. ape khabar semua sihat? Aina dah lame tak post ape-ape kat blog nie kan? tak berkesempatan nak (update) busy sangat-sangat.. so macam mane holiday korang semua best ke tak? hari ini Aina nak stor tentang "zaman kanak- kanak" Aina.. huhu..hopefully korang enjoy bace okeyh (:
kisah kanak-kanak Aina bermula dengan ..

..Main Kahwin-Kahwin..
huhu.. mesti korang pelik kenape pule dengan "main kahwin-kahwin"..  mase kecil Aina suke tau main kahwin-kahwin..huhu..ingat lagi.. kalau petang-petang.. Aina main kahwin-kahwin dengan jiran Aina iaitu (Faiz. Bashir, Naqib, Nana, Tyah, Alin,) and also my sister Alia Izzati.. ha, masing-masing ade pasangan masing-masing.. ops.. pasal pasangan tu Aina rase tak perlulah kasi tau.. hehehe.. wedding ni kiteorang main dekat padang rumah Aina huhu.. dah macam 'garden wedding' dan kan.? huhu 



..Main Masak-Masak.. 
ha, nie second aktiviti yang Aina buat time kecil-kecil.. main masak-masak.. huhuhu.. nak tahu kiteorang
masak menggunakan tanah, pasir, daun dan batu.. huhuhu.. punye lah lawaknya.. masak gune daun tapi kate goreng ikan.. huhu..


.... Main Skipping..
nie satu lagi salah satu keje kiteorang.. main skipping.. same ade laki ker perempuan ker.. kiteorang lawan main skipping sape yang menang dapat ice-cream.. huhu.. ice-cream 20 sen je pun..  


huhu..okeyh lah sampai sini je dulu cite Zaman Kanak-kanak Aina.. kepade yang sape yang same umur ngan Aina.. good luck dengan result yang bakal korang terima.. okeyh.. tata

The End
◕‿◕

-Past- | -New-