Superr Girll


nie photographer sekolah yang tak berape pandai sangat hee ✄
Sunday, February 12, 2012 | 2:17 AM | 0 Words
Assalamualaikum wbt, hye you all my lalink, semuanya sihat kan, harap macam itulah, hee, setelah berkurun lame tak post ape-ape , akhirnya hari ini ade idea yang mencurah-curah. bace tittle tu mesti korang  nak tahu pasal ape kan okeyh, let's start about my story,
10.February.2012 (Friday)
okeyh this date Aina kena jadi photographer kat sekolah, semperna Sambutan Maulidur Rasul, mak ai terkejut Aina kena jadi photographer, Aina bukan hebat pun, biase-biase jer, nasib baiklah picture yang Aina ambil tu Mrs, Puteri (My Mummy) suke. Alhamdulillah sangat.
Penat sangat-sangat panjang situ-sini, huhu, tapi tulah ade jer yang tak suke or dengki dengan ape yang kite buat, ade yang cakap jadi photographer ni sebab nak market, sebenarnya tak pun, yang marketnya diorang sebab gambar diorang yang masok kat dalam majalah, apelah, tak faham betul.
Ops lupe, bukan Aina je ambil gambar, kawan Aina pun ade juge Zahir dan Amalina, Besties Aina kat dalam PARADIGMA.

okeyh my lalink semua, sampai kat sini jelah okeyh, tata takecare :)
 Aina tinggalkan korang dengan gambar yang Aina ambil hee :D




 









The End 
◕‿◕

-Past- | -New-