Superr Girll


Pengumuman, pengumuman..! Perhatian.. ✉
Wednesday, April 4, 2012 | 11:30 PM | 0 Words
Assalamualaikum semua, semua sihat? 
harap-harap semuanya sihat sejahtera lah ya.
dah lame tak post dalam blog nie.
Aina rase dah berhabuk sangat dah nie.
hai maklumlah dah lame sangat tak post any story.

Btw, harini, Aina nak buat pengumuman penting.
bahawa Aina dah tidak bersekolah lagi di SMK BUKIT RANGIN.
Alhamdulillah, Aina telah mendapat tawaran ke sekolah lain.
sekolah tu dalam Kuantan juge. 
Aina kan anak MUMMY so impossible Aina nak pergi kalau dekat luar Pahang and Kuantan.
that will not be happen.
accept, bila dah masuk Universiti. 




Mesti kawan-kawan Aina nie tertanya-tanya sekolah mana lah Aina masuk kan? ;')
Actually, Aina telah di hantar, di post, ke Sekolah Abdul Rahman Talib Kuantan. 
Aina rasa siapa yang duduk kuantan cukup mengenali sekolah ini. 
Bersyukur sangat Aina dapat masuk sekolah nie. 


Hai, to student SMART, and to my friends at SMKBR,
I'm gonna Miss you all.
I will never forget our memory.
kalau kite jumpe nanti tegur-tegurlah, jangan sombong ok.
ok lah, hari pun dah malam, Aina minta diri dulu,
jage diri tau! ;')
Assalamualaikum

The End 
◕‿◕

-Past- | -New-