Superr Girll


SUKMA ★
Monday, July 16, 2012 | 8:41 PM | 0 Words

Assalamualaikum semua, ape khabar? sihat? Alhamdulillah kalau semuanya sihat :) kepada yang tak sihat tu jangan lupe makan ubat ya. ok back to the tittle dekat atas tu. Aina nak berkongsi cerita tentang Penutupan SUKMA, seriously best sangat, walaupon ada yang membuat bising menggunakan hon, rasa macam eardrum aina nak pecah dah, haish, sabar jelah. Aina pergi dengan Mak Angkat Aina, Wani, Tyah, Wan, Iyra, Auni, Alia, Tikah and Faten :) The reason why Aina sanggup sangat pergi tengok Penutupan Sukma nie sebab kawan-kawan Aina involve buat persembahan, so sebagai kawan Aina nak support dengan menghadirkan diri. Oklah Aina nak study nie, if have new story I will share. :)








The End 
◕‿◕

-Past- | -New-