Superr Girll


Pot Luck. Again?
Thursday, September 6, 2012 | 1:49 AM | 0 Words
Assalamualaikum semua, apa khabar semua? sihat? alhamdulillah hari nie kite masih diberi peluang untuk bernafas. today Aina nak share story about "POT LUCK". hee :) mesti korang pelik berapa banyak kali nak buat potluck kan.. well kelas Aina kalau bab makanan sangat bekerjasama, hehehe. POT LUCK kali ini khas untuk menyambut "HARI RAYA AIDILFITRI." chop,chop. lupa-lupa, selamat hari raya korang semua, duit raya jangan lupa post ok. hew, hew,hew. :)
Let continue my story, ok, menu pada hari tu, "nasi lemak". memang sangat best, sampai kelas lain pon jeles tengok kiteorang, siap nak join sekali, hehe, padahal diorang dah buat awal dar kiteorang. Itu jelah story yang Aina nak share , ade berapa-berapa gambar kiteorang tengoklah ya :)















THE END :)



-Past-