Superr Girll


Pot Luck. Again?
Thursday, September 6, 2012 | 1:49 AM | 0 Words
Assalamualaikum semua, apa khabar semua? sihat? alhamdulillah hari nie kite masih diberi peluang untuk bernafas. today Aina nak share story about "POT LUCK". hee :) mesti korang pelik berapa banyak kali nak buat potluck kan.. well kelas Aina kalau bab makanan sangat bekerjasama, hehehe. POT LUCK kali ini khas untuk menyambut "HARI RAYA AIDILFITRI." chop,chop. lupa-lupa, selamat hari raya korang semua, duit raya jangan lupa post ok. hew, hew,hew. :)
Let continue my story, ok, menu pada hari tu, "nasi lemak". memang sangat best, sampai kelas lain pon jeles tengok kiteorang, siap nak join sekali, hehe, padahal diorang dah buat awal dar kiteorang. Itu jelah story yang Aina nak share , ade berapa-berapa gambar kiteorang tengoklah ya :)















THE END :)


Pot Luck With My New Classmate ♨
Friday, July 20, 2012 | 9:30 AM | 0 Words
Assalamualaikum semua, ape khabar? sihat? siapa sihat hands up :') Alhamdulillah jika korang semua sihat. Harini Aina rasa sangat happy sebab kelas Aina 4SG ada buat "POT LUCK" . Memang best sangat  dalam banyak - banyak kelas Form 4 yang buat Pot Luck, kelas Aina paling meriah sekali macam dah jamuan akhir tahun, tak sangka sangat. Siap cikgu-cikgu yang dijemput puji lagi. Wah, terharu sangat hehehe :D Banyak sangat makanan yang dibawa, ade nugget, wedges, sosej, mee hoon goreng, nasi goreng, mee goreng, pufflova, cocktail. Cakap pasal makanan buat Aina rasa lapar pula. ok you all I got to go, nak makan hee :DD












The End
◕‿◕


SUKMA ★
Monday, July 16, 2012 | 8:41 PM | 0 Words

Assalamualaikum semua, ape khabar? sihat? Alhamdulillah kalau semuanya sihat :) kepada yang tak sihat tu jangan lupe makan ubat ya. ok back to the tittle dekat atas tu. Aina nak berkongsi cerita tentang Penutupan SUKMA, seriously best sangat, walaupon ada yang membuat bising menggunakan hon, rasa macam eardrum aina nak pecah dah, haish, sabar jelah. Aina pergi dengan Mak Angkat Aina, Wani, Tyah, Wan, Iyra, Auni, Alia, Tikah and Faten :) The reason why Aina sanggup sangat pergi tengok Penutupan Sukma nie sebab kawan-kawan Aina involve buat persembahan, so sebagai kawan Aina nak support dengan menghadirkan diri. Oklah Aina nak study nie, if have new story I will share. :)








The End 
◕‿◕
Holiday with family tercinta ❀
Sunday, July 1, 2012 | 12:40 PM | 0 Words
Assalamualaikum semua, hari nie, apa khabar semua sihat? 
Alhamdulillah, baguslah kalau sihat. 
dah lame Aina tak post apa-apa, maaflah, kesibukkan MELANDA
Nanti Aina story ape yang yang buat sampai busy sangat, huhuhu. 
Btw, my post today I want to shared with you all about my holiday to Cameron Highland.
 Aina suka sangat tempat nie, best sangat.
Jiwa pun tenang je kalau pergi dekat sini. ;')
So siapa - siapa yang bercuti, datang lah ke sini, tempat nie sangat best.
ok. sampai disini sahajalah post Aina, tomorrow early in the morning Aina dah kena balik kuantan.
Take Care You All ;')
Here some picture for you ALL ;*

;























The End 
◕‿◕

-Past-